Terveydenhuollon taloushallinto - tuo talouden, hankinnan ja dokumenttihallinnan prosessit terveelle pohjalle

Pohditko, miten pysyt muutoksessa mukana ja  virität organisaatiosi tehokkuuden, palvelutason ja kilpailukyvyn SOTE-aikaan? Epävarmuus tulevan SOTE-uudistuksen ympärillä tekee tilanteesta haastavan samalla kun jo pitäisi valmistautua SOTEen.  SOTE- uudistuksen startti vuonna 2019 on erittäin lähellä etenkin kun huomioidaan millaisesta muutoksesta on kyse jo pelkästään taloushallinnon järjestelmien osalta.

Vielä ei ole liian myöhäistä vastata muutokseen ja laittaa taloushallinnon ja hankinnan prosessisi ja järjestelmäsi kuntoon. Jotta yksikkösi olisi kilpailukykyinen jatkossa, organisaatiosi tulee sähköistää ja automatisoida talous-, hankinta-  ja dokumenttiprosessien manuaaliset ja paperipohjaiset työnkulut. Tärkeää on valita kumppanit ja hankittavat järjestelmät niin että ne ovat niin joustavia ja skaalautuvia kuin mahdollista.

Lopputuloksena saavutat  digitaalisuuden todelliset hyödyt :

 • Toiminnan tehostuksen
 • Kustannusten kutistumisen
 • Työn sujuvoitumisen

Klikkaa alta ratkaisut muutoksen haasteisiisi 

Mitä jos hoitotarvikkeiden tilaajat voisivat valita tuotteet helposti sopimustoimittajien sovelluspohjaisilta katalogeilta ja tehdä ostoehdotukset suoraan hankintajärjestelmään sen sijaan, että dokumentteja lähetellään edestakaisin? Tähän ratkaisuna on sovelluspohjaisen katalogiostamisen työkalu, jolla:

 • Helpotat ja suoraviivaistat  tilaamista. 
 • Vähennät valmiiksi neuvoteltujen hankintasopimusten ohittamista - hankintaosasto saa järjestelmästä ostoehdotuksen nopeasti hyväksyttäväksi, jolloin tilaus lähtee ripeästi toimittajalle. Kun tilaus toimitetaan, se kuitataan vastaanotetuksi järjestelmässä.

Tilaamisen ja ostamisen työkalut tehostavat hankintaprosessin kaikkia vaiheita, pienentävät prosessikustannuksia ja mahdollistavat työnkulkujen automatisoinnin.

Oletko miettinyt, miten voisit tehostaa nykyistä hoitotarvikkeiden ja palveluiden tilausprosessiasi?
Täytä tietosi oheen ja keskustellaan aiheesta lisää >>

Tilaamisen ja ostamisen tehostamisen hyödyt heijastuvat organisaation koko hankinnasta maksuun -prosessiin ja tekevät laskunkäsittelyn automatisoinnista mahdollista:

 • Täsmäytät saapuvat laskut suoraan sekä tilaukseen että vastaanottokuittaukseen, mikä sujuvoittaa ostoreskontran työtä. 
 • Monikanavaisella lähetyspalvelullamme ratkaiset lähtevien poliklinikka- ja sairaalalaskujen haasteet: voit toimittaa aineistot yhteen sähköiseen kanavaan, mistä ne huolehditaan perille e-laskuina tai perinteisesti paperilla postissa.
 • Myyntisaataviesi hallintaa tehostat laskutusprosessiin saumattomasti liittyvillä perintäpalveluillamme.

Miten sinun organisaatiossasi voitaisiin tehostaa ja virtaviivaistaa nykyistä saapuvien ja lähtevien laskujen käsittelyä?
Täytä tietosi oheen ja keskustellaan aiheesta lisää >>

Anna meidän huolehtia paperista ja vapauta resursseja muuhun asiakaspalveluun ja potilastyöhön.

 • Avullamme hoidat potilasketjun asiakirjojen, kuten potilaskutsujen ja hoitotiivistelmien käsittelyn nopeasti sähköisesti. 
 • Hoidamme puolestasi asiakirjojen tulostamisen, kuorittamisen ja toimittamisen vastaanottajille joko perinteisesti postissa tai sähköisten kanavien kautta. Potilaat saavat asiakirjansa nopeasti, sillä resurssimme joustavat ruuhkapiikkien mukaan. 
 • Sähköisestä arkistoinnista näet tarkalleen milloin ja millaisia asiakirjoja on lähetetty.

Healthtable

 

Täytä tietosi oheen ja kysy lisää, miten voisit tehostaa nykyistä dokumenttiesi hallintaa. >>

Meillä on hyviä kokemuksia ohjelmistorobotiikan hyödyntämisestä talous- ja palkkahallinnon sekä dokumenttienhallinnan tehostamiseen. Erityisesti tehtävät, jotka vaativat tietojen syöttämistä, siirtämistä ja vertailemista erillisten tietojärjestelmien välillä kuormittavat työntekijöitä. Automaation lisääminen nopeuttaa prosesseja, vähentää virheitä ja auttaa myös lisäämään työn mielekkyyttä. Ohjelmistorobotiikalla voi ylittää myös kalliiden järjestelmäintegraatioiden tarpeen.

Täytä tietosi oheen ja kysy lisää, miten voisit hyödyntää ohjelmistorobotiikka omissa  prosesseissasi. >>>