ONKO PILVISTRATEGIASI AJANTASALLA?

Taloushallinon ja IT:n johtaminen on muuttunut merkittävästi viimeisten vuosien aikana. Oleelliset taloushallinon it-toiminnot eivät tule enää yhdeltä ja samalta toimittajalta, vaan erikoistuneet ratkaisut alan huipuilta ovat nykypäivää. Tämän on mahdollistanut muun muassa pilviratkaisuiden ketteryys ja integroitavuus. Samaan aikaan digitaalisuus on nostanut kyberrikollisuuden aivan uudella tasolle. Parhaita käytäntöjä hyödyntävä pilvipalvelu on myös paras lääke väärinkäytöksiä vastaan!

Miksi pilvipalvelu on turvallisin?

  1. Pilvipalveluita monitoroidaan aktiivisesti ja epäkohtiin puututaan välittömästi. Esimerkiksi F-Secure suorittaa OpusCapitan ympäristöön säännöllisesti haavoittuvuus ja tunkeutumistestauksen.
  2. Suurin osa tietovuodoista tulee organisaatioiden sisältä. Keskitetty alusta tarjoaa suurempaa turvaa.
  3. Ei katkoja liiketoimintaan: SaaS-ohjelmisto on automaattisesti ajantasalla ja ohjelmiston turvallisuuden ylläpitoon panostetaan eniten. OpusCapitan kahdennettu pilviympäristö varmistaa myös tiedot ja niiden saatavuuden. 
”SaaS-ratkaisujen suosiminen on yhtiön strategian mukaista, ja keskitetyt pankkiyhteydet tukevat riskien hallinnan näkökulmaa. Sekä palvelukeskukset että IT-osastomme ovat olleet OpusCapitan pilvipalveluun todella tyytyväisiä. Implementointi oli helppoa ja esimerkiksi versiopäivitykset on hyvin kommunikoitu, lisäksi olemme myös vakuuttuneita ratkaisun tietoturvan korkeasta tasosta”
Valmet Oyj, Annika Westerholm, Director, Treasury Market Operation

Lue Valmetin asiakastarina.

Lue: Vaivaton tietoturva ja paras toiminnallisuus pilvestä

Haluatko tietää lisää, miten voit hyötyä moderneista ja kustannustehokkaista taloushallinnon pilvi- eli SaaS -palveluista?

Täytä tietosi oheen ja olemme sinuun yhteydessä >