KASSANHALLINTA

Nykyaikaisella kassanhallintaratkaisullamme hallitset ulkoista rahaliikennettäsi sekä sisäisiä maksuja tehokkaasti ja keskitetysti.  Samalla yhdistät tulevien kassavirtojen ennusteet nykyhetken todelliseen kassatilanteeeen.

OpusCapitan kassanhallintaratkaisu on globaali pilvipalvelu, joka voidaan yhdistää mihin tahansa pankki- ja back office -järjestelmään. Autamme yrityksiä pienentämään maksuliikenteensä riskejä ja estämään petoksia, ottamaan käyttöön koko konsernin kattavat yhtenäiset prosessit, kehittämään automaatiota ja saamaan reaaliaikaisen näkyvyyden kassatilanteeseen ja käyttöpääomaan.

Vallalla olevan trendin mukaisesti suuret yhtiöt yhdistävät nyt maksujensa hallinnan ja saataviensa perinnän keskitettyyn treasurytoimintoon. Nykyaikainen treasurytoiminto edellyttää maksu- ja perintäratkaisuja, jotka on rakennettu alusta asti alan parhaiden käytäntöjen ja vaatimusten mukaisiksi. Tehokkaimmin toimivat yritykset ovat tunnistaneet käyttöpääoman ja kassavirran ennustamisen tärkeyden, mikä auttaa niitä käsittelemään varoja tehokkaammin ja myös aidosti tukemaan liiketoimintaa tarkoilla kassavirta-analyyseillä.

OpusCapitan pilvipohjaisiin maksun- ja kassanhallintaratkaisuihin luottaa yli tuhat organisaatiota, joilla on loppukäyttäjiä yli 50 maassa. Olemme ylpeitä siitä, että olemme yksi niistä harvoista yhtiöistä, jotka ovat saaneet oikeuden käyttää 2015 ja 2016 SWIFT Certified Applications Corporate Cash Management -tunnusta. Tunnus on myönnetty pilvipohjaisille ratkaisuillemme, joiden avulla voimme toteuttaa yhtiöiden globaaliin rahaliikenteeseen ratkaisuja, jotka vastaavat kansainvälisen liiketoiminnan tarpeita.

Me OpusCapitassa uskomme vakaasti keinoälyyn ja koneoppimiseen ja niiden hyödyntämiseen talousprosesseissa. Tutkimme parhaillaan miten uusia teknologioita voisi käyttää hyödyksi kassanhallinnassa: kehitämme koneoppimiseen perustuvaa petosten ja maksupoikkeamien tunnistusta sekä kassavirtaa ennustavaa keinoälyä. Vaikka nämä palvelut ovat vielä kehitysvaiheessa, kerromme mielellämme miten kassavirran hallintaratkaisuista voi tulla keinoälyn ja koneoppimisen avulla entistäkin nopeampia ja tarkkoja jo aivan lähitulevaisuudessa.