OHJELMISTOROBOTIIKKA

OpusCapita on hyödyntänyt ohjelmistorobotiikkaa jo monen vuoden ajan taloushallinnon ja kirjanpidon prosessien ulkoistuspalveluissa. Tarjoamme nyt RPA:ta myös erillisenä palveluna asiakkaillemme.

Katso video roboteistamme työn touhussa:

Mitä ohjelmistorobotiikka tarkoittaa?

Ohjelmistorobotiikka (robotic process automation, RPA) tarkoittaa tietokoneohjelman eli robotin hyödyntämistä sellaisissa tehtävissä ja prosesseissa, joita ihminenkin tekee. Robotti on virtuaalinen työntekijä, joka osaa suorittaa manuaalisia ja tarkkuutta vaativia rutiineja ihmisen puolesta.

RPA:n ansiosta asiantuntijoiden ei enää tarvitse käyttää aikaansa tylsiin sääntöihin perustuviin toistuviin tehtäviin. Robotti suoriutuu normaalisti rutiineista huomattavasti ihmistä nopeammin ja laadukkaammin.

Ohjelmistorobotiikan hyödyt

Reagoi nopeasti liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin: Ohjelmistorobotiikan avulla yritys voi keskittyä ydinliiketoimintaansa. OpusCapitan RPA-pilvialustalla virtuaalisen työvoiman määrää voidaan kasvattaa joustavasti ja nopeasti liiketoiminnan muutosten niin vaatiessa.

Vapauttaa henkilökuntaa: Ohjelmistorobotit vapauttavat asiantuntijoiden aikaa haastavampiin ja mielekkäämpiin tehtäviin kuten asiakasvalveluun ja ongelmanratkaisuun.

Ohjelmistorobotiikka palveluna: Asiakkaan ei tarvitse hankkia omaa tekniikkaa tai perustaa omaa RPA-tiimiä. OpusCapitan robotit ovat kuin omia etätyöntekijöitä, jotka suorittavat niille annettuja tehtäviä. OpusCapita vastaa virtuaalityövoiman käyttöönotosta, työskentelystä, valvonnasta ja ylläpidosta.

Mihin ohjelmistorobotiikkaa voi käyttää?

Virtuaalinen robottityövoima soveltuu erinomaisesti esimerkiksi taloushallinnon ja kirjanpidon tehtäviin, henkilöstöhallintoon, asiakaspalveluun ja tietohallintoon.
OpusCapita tarjoaa kattavan valikoiman RPA-palveluita.

  • RPA-konsultointi: selvitämme organisaatiosi RPA-potentiaalin
  • RPA:n käyttöönotto: automaation toteuttaminen ja tuotantoonsiirto
  • RPA-pilviympäristö: alusta ja kapasiteetti virtuaalityövoiman hyödyntämiseen tuotannossa
  • RPA-hallinta: palveluiden seuranta ja ylläpito

Täytä tietosi oikealla olevaan lomakkeeseen ja keskustellaan lisää miten organisaatiosi voisi hyöytä ohjelmistorobotiikasta ››