NOSTAmme PALKANLASKENNAN ULKOISTUSPALVELUN UUDELLE TASOLLE

BPO Payroll

Tiesithän, että ulkoistus on järkevä tapa palkanlaskennan hoitamiseen? Jatkuvasti kehittyvän, pitkälle automatisoidun prosessimme ansiosta hoidamme palkanlaskentasi jopa 40 % tehokkaammin kuin jos tekisit työn omassa organisaatiossasi.

Tarjoamme edistyksellistä palkkahallinnon ulkoistuspalvelua, jossa yhdistyvät tehokkaat, parhaiden käytäntöjen mukaiset prosessit, ammattitaitoiset asiantuntijat sekä pitkä kokemuksemme talousprosessien kehittämisestä. Olemme kehittäneet ohjelmistorobotiikkaa entistä laadukkaamman palvelun tuottamiseksi asiakkaillemme, ja käytämme ohjelmistorobotteja jo useissa palkanlaskennan tehtävissä. Palkanlaskenta sujuu tasalaatuisesti, nopeasti ja virheettömästi, ja palkka-asiantuntijoillemme jää automaation ansiosta entistä enemmän aikaa keskittyä esimerkiksi palkkaprosessisi kehittämiseen.

Palvelumme kattaa palkanlaskennan lisäksi myös tiliöinnin ja muut palkkojen maksuun liittyvät tehtävät. Lisäksi voimme huolehtia yrityksesi matkalaskupalvelusta sekä hoitaa myös henkilöstöhallinnon tukitehtäviä. Asiakkaamme toimivat useilla eri toimialoilla useissa eri maissa, joten meillä on laaja-alainen tietämys esimerkiksi erilaisten palkkaprosessien erityispiirteistä sekä paikallisista säädöksistä ja käytännöistä.  
OpusCapitan ulkoistuspalvelu antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä tehtäviin, jotka tuottavat välitöntä arvoa liiketoiminnalle.

Vuonna 2014 tekemämme tutkimuksen mukaan joka neljäs yritys Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa on jo ulkoistanut palkanlaskennan hallintansa. Lataa tutkimus tästä.

Nyt on hyvä hetki liittyä edelläkävijöiden joukkoon!

Ota yhteys asiantuntijoihimme, niin kerromme lisää ›

Palkanlaskennan ulkoistuspalvelun ominaisuuksia:

  • Palkka- ja matkakulutietojen ylläpito
  • Palkkatietojen kerääminen ja palkkojen laskenta
  • Tilien täsmäytys ja ulkoinen raportointi
  • Maksutietojen koonti ja lähetys
  • Päätiedostojen ylläpito
  • Matkustus- ja kuluprosessien hallinta
  • Palkka- ja matkustusdokumenttien arkistointi
  • Henkilöstöhallinnon prosessien tuki

Lue lisää talousprosessien ulkoistuksesta ›