Loppukäyttäjä

Helppo käyttäjäkokemus

Ohjelmistot ovat kehittyneet harppauksin kymmenen vuoden aikana. Ostosten tekeminen esimerkiksi Ebayssä tai Amazonissa on erittäin vaivatonta ja esimerkiksi iPhonen käyttäminen on helppoa. Myös OpusCapita on panostanut huomattavasti helppokäyttöisten käyttöliittymien kehittämiseen. Tiedämme, että tuotteen tilaamisen hankinta järjestelmässä tai laskun hyväksymisen laskunkäsittelyratkaisussa on oltava yrityskäyttäjälle helppoa – aivan yhtä helppoa kuin nykyaikaisten kuluttajapalvelujen käyttäminen verkossa on.

Samalla kuitenkin varmistamme, että tuotteemme täyttävät tiukimmatkin yrityskäytön vaatimukset ja ovat aina asiakkaidemme saatavilla. Ymmärrämme hyvin, että jos laskuja ei pystytä hyväksymään ajallaan, seurauksena voi olla lisäkustannuksia ja korkoja myöhästyneestä maksusta ja jopa toimitushäiriöitä.

Kun toimittaja soittaa ja tiedustelee laskun tilaa, OpusCapitan järjestelmästä voit nopeasti tarkistaa, onko lasku hyväksytty tai jopa jo maksettu – sinun ei tarvitse tyytyä tietoon siitä, että lasku on toimitettu ERP-järjestelmään maksuvalmistelua varten. Huolehdimme myös, että tuotantoon liittyviä hankintoja tehdessä kaikki tilausten tapahtumat toimitetaan tiedoksi toimittajille nopeasti ja häiriöttä.

OpusCapitan toimittajarahoitusratkaisujen avulla toimittajat voivat halutessaan valita aikaistetun maksun myyntisaataviinsa. Tämä auttaa vähentämään pienten, yrityksesi hankinnoista riippuvaisten toimittajien aiheuttamaa riskiä.