TUO HANKINNAN, TALOUDEN JA DOKUMENTTIENHALLINNAN PROSESSIT TERVEELLE POHJALLE

Pohditko, miten virität organisaatiosi tehokkuuden, palvelutason ja kilpailukyvyn sote-aikaan?  Vielä ei ole liian myöhäistä valmistautua muutokseen ja virittää taloushallinnon ja hankinnan prosessit ja  järjestelmäsi kuntoon. Jotta yksikkösi olisi kilpailukykyinen jatkossa, organisaatiosi tulee sähköistää ja automatisoida hankinta-, talous- ja dokumenttiprosessien manuaaliset ja paperipohjaiset työnkulut. Tällöin saavutat digitaalisuuden todelliset hyödyt:

 • Toiminnan tehostuksen
 • Kustannusten kutistumisen
 • Työn sujuvoitumisen

TUSKAILETKO HOITOTARVIKKEIDEN JA INSTRUMENTTIEN HANKALASTA JA HITAASTA TILAAMISESTA?
Mitä jos hoitotarvikkeiden tilaajat voisivat valita tuotteet helposti sopimustoimittajien sovelluspohjaisilta katalogeilta ja tehdä ostoehdotukset suoraan hankintajärjestelmään sen sijaan, että dokumentteja lähetellään edestakaisin? Tähän ratkaisuna on sovelluspohjaisen katalogiostamisen työkalu, jolla:

 • Helpotat ja suoraviivaistat  tilaamista. 
 • Vähennät valmiiksi neuvoteltujen hankintasopimusten ohittamista - Hankintaosasto saa järjestelmästä ostoehdotuksen nopeasti hyväksyttäväksi, jolloin tilaus lähtee ripeästi toimittajalle. Kun tilaus toimitetaan, se kuitataan vastaanotetuksi järjestelmässä.

AIHEUTTAAKO SAAPUVIEN JA LÄHTEVIEN LASKUJEN KÄSITTELY VAIVAA?
Tilaamisen ja ostamisen tehostamisen hyödyt heijastuvat organisaation koko hankinnasta maksuun -prosessiin ja tekevät laskunkäsittelyn automatisoinnista mahdollista:

 • Täsmäytät saapuvat laskut suoraan sekä tilaukseen että vastaanottokuittaukseen, mikä sujuvoittaa ostoreskontran työtä. 
 • Monikanavaisella lähetyspalvelullamme ratkaiset  lähtevien poliklinikka- ja sairaalalaskujen haasteet: voit toimittaa aineistot yhteen sähköiseen kanavaan, mistä ne huolehditaan perille e-laskuina tai perinteisesti paperilla postissa.
 • Myyntisaataviesi hallintaa tehostat laskutusprosessiin saumattomasti liittyvillä perintäpalveluillamme.

VIEKÖ POTILASKUTSUJEN LÄHETTÄMINEN KOHTUUTTOMASTI AIKAA?
Anna meidän huolehtia paperista ja vapauta resursseja muuhun asiakaspalveluun ja potilastyöhön.

 • Avullamme hoidat potilasketjun asiakirjojen, kuten potilaskutsujen ja hoitotiivistelmien käsittelyn nopeasti sähköisesti. 
 • Hoidamme puolestasi asiakirjojen tulostamisen, kuorittamisen ja toimittamisen vastaanottajille joko perinteisesti postissa tai sähköisten kanavien kautta. Potilaat saavat asiakirjansa nopeasti, sillä resurssimme joustavat ruuhkapiikkien mukaan. 
 • Sähköisestä arkistoinnistam näet tarkalleen milloin ja millaisia asiakirjoja on lähetetty.

Healthtable

TEHDÄÄNKÖ HALLINNOSSA TYÖLÄITÄ MANUAALISIA RUTIINITÖITÄ 
- OHJELMISTOROBOTIIKASTA APUA?
Meillä on hyviä kokemuksia ohjelmistorobotiikan hyödyntämisestä talous- ja palkkahallinnon sekä dokumenttienhallinnan tehostamiseen. Erityisesti tehtävät, jotka vaativat tietojen syöttämistä, siirtämistä ja vertailemista erillisten tietojärjestelmien välillä kuormittavat työntekijöitä. Automaation lisääminen nopeuttaa prosesseja, vähentää virheitä ja auttaa myös lisäämään työn mielekkyyttä. Ohjelmistorobotiikalla voi ylittää myös kalliiden järjestelmäintegraatioiden tarpeen.

Jos yllä oleva herätti kysymyksiä, ota yhteyttä ja mietitään yhdessä miten voisimme auttaa organisaatiotasi toimimaan entistä tehokkaammin jo tänään ja olemaan valmis vastaamaan sote-huomisen haasteisiin.