Työpaikat

OpusCapita uudistaa hankinnan, maksamisen ja kassanhallinnan digitaaliseen aikaan. Mitä tämä lupauksemme tarkoittaa nykyisille ja tuleville opuscapitalaisille?

Se tarkoittaa ainakin sitä, että 2 000 ammattilaistamme kahdeksassa eri maassa työskentelevät sähköistääkseen ja automatisoidakseen hankinnan ja maksamisen kaikki vaiheet niin, että asiakkaamme voivat hyötyä digitaalisesta, reaaliaikaisesta taloudesta.

Toisenlaisen vastauksen kuulet työntekijöiltämme, jotka kuvailevat OpusCapitaa työpaikkana näin. Kansainvälinen. Globaali. Mutkaton. Oranssi. Innovatiivinen. Joukko talousnörttejä.

Totta. Me työskentelemme rajojen yli joka päivä. Organisaatiossamme on matala hierarkia ja olemme erittäin ylpeitä omasta oranssista kulttuuristamme. Teemme joka päivä kovasti töitä löytääksemme uusia tapoja luoda uutta arvoa asiakkaillemme ja teemme sen olemalla ehdottomia ammattilaisia alallamme.

Kun kysymme mikä tässä yrityksessä on parasta, opuscapitalaiset vastaavat arvostavansa yrityksemme rentoa, avointa ilmapiiriä ja ihmisiä, joiden kanssa tekevät töitä joka päivä. Ihmiset välittävät täällä toisistaan. Työntekijät tuntevat, että he voivat vaikuttaa asioihin ja että johto luottaa heihin. Joustavat työajat keräävät myös kiitosta.

Jos myös sinä tahtoisit työskennellä tällaisessa ympäristössä, katso avoinna olevat tehtävämme tai jätä meille avoin hakemuksesi.