Kulttuuri ja arvot

Me kutsumme OpusCapitan kulttuuria oranssiksi kulttuuriksi. Meille oranssi on paljon muutakin kuin vain pirteä ja eloisa väri – se on yhteinen tavoitteemme luoda hyvä työpaikka.

Meille tärkeätä on positiivinen ja avoin ilmapiiri, jossa me kaikki puhallamme yhteen hiileen ja jossa jokainen voi silti olla oma itsensä. OpusCapitan ”oranssi voima” tarkoittaa myös rohkeutta ja kykyä uudistua sekä yhteistä poltetta, joka meillä kaikilla on työhömme ja asiakkaidemme ongelmien ratkaisuun.

Me rakastamme jopa maanantai-päiviä! I love Mondays -ryhmän tarkoitus on pitää huolta jokaisen hyvinvoinnista OpusCapitalla. Haluamme luoda rennon työympäristön, jossa jokainen voi viihtyä ja jossa ideat syntyvät. I love Mondays -ryhmä järjestää monipuolista vapaa-ajan toimintaa, jotta voit virkistäytyä työkavereidesi seurassa.

  • Pidetään hauskaa yhdessä!
  • Pysytään kunnossa yhdessä!
  • Autetaan yhdessä!
  • Juhlitaan yhdessä!

Olemme luoneet arvomme yhdessä kaikkien opuscapitalaisten kanssa, ja ne ohjaavat työtämme ja tekemistämme joka päivä.

Intohimo menestyä
Sitoudumme ja suhtaudumme työhömme intohimolla, on kyse sitten pienistä päivittäisistä tehtävistä tai suurista haasteista. Polte ongelmanratkaisuun ja kehittymiseen on inspiraatiomme ja innovaatioidemme lähde.

Asiakas keskiössä
Toimintamme perustuu lupauksiin, jotka pidämme. Asiakas on meillä aidosti kaiken toiminnan keskiössä, ja tavoitteemme on ylittää asiakkaidemme odotukset joka päivä. Se onnistuu kuuntelemalla – ja tuottamalla aitoja hyötyjä asiakkaidemme liiketoimintaan.

Yhdessä onnistumme
Jaamme aktiivisesti parhaita ideoita, ratkaisuja ja käytäntöjä ja tähtäämme kunnianhimoisesti jatkuvaan parantamiseen päivittäisessä työssämme. Otamme vastuun asioiden tekemisestä valmiiksi yhdessä. Yhteistyö sekä oman organisaatiomme sisällä että asiakasyritystemme kanssa on yhteisen menestyksemme salaisuus.