OpusCapita rakentaa Valmetille globaalin maksuratkaisun

13. helmikuuta 2015

OpusCapita ja Valmet ovat laajentaneet yhteistyötään globaalin pilvipalveluun perustuvan ratkaisun toteuttamiseksi maksatusta ja pankkitilien käsittelyä varten. Ratkaisu otetaan asteittain käyttöön kaikilla Valmet Financial Services -yksikön maantieteellisillä toiminta-alueilla. OpusCapitan ratkaisu sisältää moduulit maksuliikenteen hallintaan ja tulevien maksujen täsmäyttämiseen ja tiliöintiin. Valmet käyttää ratkaisua Suomen-toiminnoissaan, ja sillä on siitä erittäin hyvä kokemus.

OpusCapitan ratkaisun avulla Valmet voi yhdenmukaistaa kassavirran hallinnan sekä maksuliikenne- ja täsmäytysprosessit kaikkialla maailmassa niin, että ne tukevat yhtiön tulevia liiketoimintatavoitteita.

 

”Olemme hyvin tyytyväisiä Valmetin päätöksestä ottaa payment factory -ratkaisumme käyttöön kaikkialla maailmassa. Meillä on mittava kokemus sähköisestä maksuliikenteen ja kassavirran hallinnasta, ja olen iloinen, että Valmet hyödyntää kokemustamme", sanoo OpusCapitan myyntijohtaja Seppo Korhonen.

 

Lisätietoja:

 

Seppo Korhonen, Sales Director, OpusCapita Group Oy

puh. +358 40 8245 713, seppo.korhonen@opuscapita.com

 

Annika Westerholm, Head of Treasury Market Operations, Valmet Oyj

puh. +358 10 672 1223, annika.westerholm@valmet.com

 

Valmet Oyj on maailman johtava sellu-, paperi- ja energiateollisuuden teknologia- ja palvelutoimittaja. Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Valmetin liikevaihto vuonna 2014 oli noin 2.5 miljardia euroa. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

 

OpusCapita nostaa taloushallinnon uudelle tasolle.Keskitymme 2 300 asiantuntijan voimin Purchase-to-Pay ja Order-to-Cash ‑prosesseihin, joissa ohjelmistot, alihankinta ja palvelut yhdistyvät markkinoiden parhaaseen toimitusmalliin.OpusCapita toimii yhdeksässä maassa, ja sillä on yli 10 000 asiakkaan palvelemisesta kertynyt valtava kokemus. Loppukäyttäjiä OpusCapitalla on yli 50 eri maassa.OpusCapitan liikevaihto oli 263 miljoonaa euroa vuonna 2013.OpusCapita on osa Posti Group -konsernia ja sen pääkonttori on Suomessa.www.opuscapita.com