Opuscapitalle merkittävä jatkosopimus Fortacolta

elokuuta 18, 2015

OpusCapita ja Euroopan johtava konepajateollisuuden sopimusvalmistaja Fortaco Group Oy laajentavat yhteistyötään. Nyt solmitun sopimuksen myötä OpusCapita jatkaa Fortacon taloushallintopalvelujen ulkoistuskumppanina.

 

Kumppanuuden ansiosta Fortaco voi keskittyä entistä tehokkaammin oman liiketoimintansa kehittämiseen tukitoimintojen sijaan.

 

OpusCapitan kansainväliset palvelukeskukset huolehtivat Fortacon Suomen, Puolan ja Slovakian tytäryhtiöiden laskujen lähettämisestä ja vastaanotosta, myynti- ja ostoreskontran hallinnasta, matkalaskupalvelusta sekä käyttöomaisuus- ja pääkirjanpitopalveluista. Lisäksi OpusCapita vastaa Fortacon Suomen yhtiöiden palkanlaskentapalveluista.

 

”OpusCapita on tuottanut meille taloushallinnon palveluja usean vuoden ajan ja positiivisten kokemusten perusteella halusimme jatkaa yhteistyötä. Olemme olleet tyytyväisiä OpusCapitan tuottamaan palveluun, jonka ansiosta voimme keskittyä varsinaisen liiketoimintamme kehittämiseen”, kertoo tietohallintojohtaja Tea Kaivoluoto Fortacolta.

 

Lisätietoja:

 

Tea Kaivoluoto, tietohallintojohtaja, Fortaco

tea.kaivoluoto@fortacogroup.com, puh. 050 3143 733,

 

Sara Hokkanen, viestintäpäällikkö, OpusCapita

sara.hokkanen@opuscapita.com, puh. 040 342 6261