Jesper Ritsmer Stormholt OpusCapitan globaaliksi myynti- ja markkinointijohtajaksi

04. elokuuta 2016

Pohjoismaiden johtava sähköisen laskutuksen ja talousprosessien automatisoija OpusCapita vahvistaa kansainvälistä myynti- ja ohjelmisto-osaamistaan ja nimittää tanskalaisen Jesper Ritsmer Stormholt globaaliksi myynti- ja markkinointijohtajaksi ja yhtiön johtoryhmän jäseneksi elokuusta 2016 alkaen.

Ritsmer Stormholt siirtyy OpusCapitalle kansainvälisen hakukonejätin Googlen palveluksesta, missä hän on viimeksi vastannut yhtiön yritysmyynnistä Pohjoismaissa. Pohjoismaiden lisäksi hänellä on myös vahvaa kansainvälistä myyntikokemusta Euroopan muilta markkinoilta ja erityisesti saksankieliseltä markkina-alueelta. 

OpusCapitan tavoitteena on digitalisoida yritysten ostamista, maksamista ja kassanhallintaa, ja siten auttaa lisäämään niiden läpinäkyvyyttä, hallittavuutta ja ennustettavuutta. Jesper Ritsmer Stormholtin nimitys tukee OpusCapita tavoitetta tulla johtavaksi toimijaksi globaalin ostamisen ja maksamisen ekosysteemissä.

”OpusCapita on jo markkinajohtaja Pohjoismaiden korkean digitalisaation markkinoilla. Tavoitteenamme on laajentaa innovatiivisten ratkaisuidemme maantieteellistä peittoa yritysten ostamisen ja maksamisen automatisoinnissa sekä digitalisoinnissa. Jesper tuo OpusCapitalle vahvaa kokemusta ja uutta energiaa disruptiivisen digitalisoinnin ratkaisuidemme kansainväliselle laajentamiselle”, sanoo OpusCapitan toimitusjohtaja Patrik Sallner.

Googlen Pohjoismaiden yritysmyynnistä viimeksi vastannut Jesper Ritsmer Stormholt pitää yllättävänä kuinka manuaalisia yritysten välisen hankinnan ja maksamisen prosessit ovat vielä, kun taas kuluttajapuolen sähköinen kaupankäynti on kehittynyt jo huomattavasti pidemmälle.

”Liiketoiminnoissa käydään läpi digitaalista muutosta asiakasrajapinnassa ja matka on vasta alkutaipaleella yritysten välisen ostamisen, myynnin ja maksamisen osalta. Tämä on transformaation seuraava aalto. OpusCapita on juuri oikeaan aikaan oikeassa paikassa ajamassa tätä muutosta”, sanoo Jesper Ritsmer Stormholt.

 

Lisätietoja:

Pellervo Hämäläinen, viestintäpäällikkö, OpusCapita

p. 040 674 5257, pellervo.hamalainen@opuscapita.com

 

OpusCapita

OpusCapita sähköistää ja automatisoi ostotoiminnan, laskujen käsittelyyn ja maksamisen sekä tarjoaa ratkaisuja kassanhallintaan ja toimitusketjun rahoitukseen. Käsittelemme vuosittain yhteensä 600 miljoonaa transaktiota, joista 200 miljoonaa on sähköisiä. Teemme siten ostamisen ja maksamisen asiakkaillemme helpommaksi ja kustannustehokkaammaksi. Ratkaisumme tarjoavat asiakkaille reaaliaikaisen näkyvyyden ja kontrollin kuluihin ja kassavirtaan. Vuonna 2015 OpusCapitan liikevaihto oli 257 miljoonaa euroa. Yhtiön 2 100 ammattilaista palvelee 8 000 asiakasta 54 maassa. Vuonna 1984 perustettu OpusCapita on Posti-konsernin tytäryhtiö, ja yrityksen pääkonttori on Espoossa. Lisätietoa on osoitteessa: www.opuscapita.com