OpusCapita ja M-Files käynnistävät yhteistyön asiakirjahallintaprosessien automatisoimiseksi

25. toukokuuta 2016

25.5.2016: OpusCapita vahvistaa dokumenttiprosessien automatisointiin liittyviä palvelujaan lisäämällä M-Filesin asiakirjahallintaratkaisun nykyiseen palvelutarjontaansa. M-Filesin avulla OpusCapitan asiakkaat voivat automatisoida työvirtansa, minkä tuloksena syntyy parempia päätöksiä, nopeampia tuloksia ja tiiviimpää yhteistyötä. Samalla täytetään tiukat turvallisuusvaatimukset sekä standardienmukaisuus.

OpusCapitan laajennettuun asiakirjahallintapalveluun asiakkaat voivat koota tärkeät tiedot, kuten asiakascaset, sopimukset ja muut tiedot sähköistä käsittelyä ja allekirjoitusta varten. Uuden palvelun tekee mahdolliseksi ohjelmistoyhtiö M-Files Oy:n kanssa käynnistetty yhteistyö. Yli 100 maassa toimiva M-Files on johtava toimija tiedonhallintaratkaisujen ja -palvelujen alalla. 

”Haluamme uudistaa yritysten toimintamalleja. Digitaaliaikaan sovitetun asiakirjahallinnan avulla on mahdollista tehostaa prosesseja merkittävästi. Olemme iloisia voidessamme ottaa seuraavan askeleen tässä kehityksessä yhdessä M-Filesin kanssa”, toteaa OpusCapitan tuotepäällikkö Jennie Klaesson.

”OpusCapita on johtava toimija laskutus- ja hankintaprosessien sähköistämisessä ja automatisoinnissa. Yrityksellä on laajaa kokemusta tietojen perinteisestä ja digitaalisesta tallentamisesta. Yhteistyömme tarjoaa heidän asiakkailleen erinomaiset mahdollisuudet parantaa asiakirjojen ja muiden tietojen hallintaa”, sanoo M-Files Oy:n toimitusjohtaja Miika Mäkitalo.

OpusCapitan sähköinen asiakirjahallintajärjestelmä (Digital Document Management) nopeuttaa asiakascasejen käsittelyä, tehostaa tiedonkeruuta, parantaa kontrollia ja vähentää paperinkulutusta. Ratkaisu sopii erinomaisesti yrityksille, joilla on tarvetta tehostaa päätöksentekoprosessejaan. Ratkaisu on osa OpusCapitan uutta DTP-liiketoiminta-aluetta (Document Transaction Processing), jossa yhtiön tavoitteena on olla dokumenttien sähköistämisen ja tulostamisen sekä tiedonhallinnan kokonaistoimittaja.

Lisätietoja antaa:

Jennie Klaesson, tuotepäällikkö, OpusCapita

+46 70 445 65 83

jennie.klaesson@opuscapita.com

Miika Mäkitalo, toimitusjohtaja, M-Files Oy

+358 45 205 3253

miika.makitalo@m-files.com

M-Files Oy

M-Files Oy tarjoaa älykkäitä ja tehokkaita ratkaisuja tiedon- ja laadunhallintaan, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa, prosessienhallintaa sekä integroimalla eri järjestelmien tuottaman tiedon yhteen. M-Files-ohjelmistot edustavat uutta lähestymistapaa tiedonhallintaan, jossa tietoa hallitaan sisällön, kontekstin ja metatietojen avulla. Tämän ansiosta käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon laitteesta, ajasta ja paikasta riippumatta. Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen tiedonhallintaan liittyviä standardeja ja vaatimuksia. M-Files on käytössä yli 1 000 organisaatiossa Suomessa. Asiakkaita ovat muun muassa SSAB, Gasum, Caverion, SAS, Kemira, Patria ja Securitas. Maailman johtavat markkinatutkimuslaitokset, kuten Gartner, Forrester ja Nucleus Research, ovat nostaneet M-Filesin maailman johtavien toimijoiden joukkoon. Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Suomessa, USA:ssa, Isossa-Britanniassa ja Ruotsissa. Lisätietoja: www.m-files.fi

OpusCapita

OpusCapita sähköistää ja automatisoi ostotoiminnan, laskujen käsittelyyn ja maksamisen sekä tarjoaa ratkaisuja kassanhallintaan ja toimitusketjun rahoitukseen. Käsittelemme vuosittain yhteensä 600 miljoonaa transaktiota, joista 200 miljoonaa on sähköisiä. Teemme siten ostamisen ja maksamisen asiakkaillemme helpommaksi ja kustannustehokkaammaksi. Ratkaisumme tarjoavat asiakkaille reaaliaikaisen näkyvyyden ja kontrollin kuluihin ja kassavirtaan. Vuonna 2015 OpusCapitan liikevaihto oli 257 miljoonaa euroa. Yhtiön 2 000 ammattilaista palvelee 8 000 asiakasta 54 maassa. Vuonna 1984 perustettu OpusCapita on Posti-konsernin tytäryhtiö, ja yrityksen pääkonttori on Espoossa. Lisätietoa on osoitteessa: www.opuscapita.com