OpusCapita aloittaa yhteistoimintaneuvottelut Suomen digitointi- ja tulostustoiminnoissa

24. huhtikuuta 2017

OpusCapita Group Oy on tänään ilmoittanut aloittavansa yhteistoimintaneuvottelut yhtiön Suomen digitointi- ja tulostustuotannon uudelleenjärjestämiseksi Document and Transaction Processing -liiketoimintayksikössä.

News2017 1

Yhtiön strategian toteuttamiseksi ja kannattavuuden parantamiseksi Helsingissä tuotettavia digitointi- ja tulostuspalveluita suunnitellaan järjestettäväksi uudelleen organisaation sopeuttamiseksi muuttuneeseen markkinatilanteeseen volyymilaskun seurauksena.

Muutoksen kohderyhmänä Suomessa on yhteensä 69 vakituista henkilöä. Muutoksen ennakoidaan johtavan arviolta enintään 15 vakituisen henkilön työsuhteen päättymiseen tuotannollisin ja taloudellisin perustein.

Neuvottelut alkavat 24.4.2017 ja niiden arvioidaan kestävän kuusi viikkoa. Mahdolliset muutokset henkilöstövähennyksineen on suunniteltu toteutettavan vuoden 2017 loppuun mennessä.

Lisätietoja:

Pellervo Hämäläinen, viestintäpäällikkö, OpusCapita
pellervo.hamalainen@opuscapita.com
p. 040 674 5257

OpusCapita auttaa organisaatioita myymään, ostamaan ja maksamaan tehokkaammin tarjoamalla laajennettuja hankinnasta maksuun ja tilauksesta kassaan -ratkaisuja. Käsittelemme vuosittain yli 8000 asiakkaan 600 miljoonaa transaktiota yli 100 maassa. OpusCapitan globaalissa ekosysteemissä ostajat, toimittajat, pankit ja muut osapuolet voivat verkottua, toimia ja kasvaa. Yhdessä asiakkaidemme kanssa siirrämme osto-, hankinta- ja talousprosessit digiaikaan. Vuonna 2016 OpusCapitan liikevaihto oli 240 miljoonaa euroa ja henkilöstöä 2000. Vuonna 1984 perustetun OpusCapitan pääkonttori on Helsingissä. OpusCapita on Posti Group Oyj:n tytäryhtiö. Lisätietoja on osoitteessa: www.opuscapita.com