ICT-päättäjät ja asiantuntijat: OpusCapita Suomen arvostetuimpia ohjelmistotaloja

OpuscapitalogoTaloustutkimuksen tuoreen ICT-alan yrityskuvatutkimuksen mukaan OpusCapita jatkaa vahvasti Suomen arvostetuimpien ja tunnetuimpien ohjelmistotalojen joukossa. Kaikkiaan tutkitun 29 ohjelmistotoimittajan joukossa OpusCapita oli arvostukseltaan viidenneksi paras. Mukana arvioitavina olivat myös mm. Microsoft, F-Secure, Hewlett-Packard, Fujitsu, IBM ja Tieto.

Taloushallinnon ohjelmistotoimittajana OpusCapita on säilyttänyt vahvan asemansa aivan terävimmässä kärjessä. Yrityksiä arvioitiin tutkimuksessa myös yrityskuvan kannalta tärkeimmillä osa-alueilla. Vastaajien mielestä OpusCapitan vahvuuksia ovat tuotteiden toimivuus ja suorituskyky, tuotteiden laatu sekä ammattitaito. Yritys sijoittui hyvin myös asiakkaan tarpeiden ymmärtämistä, huoltoa ja käytön tukea sekä palvelutasoa arvioitaessa.

Taloustutkimuksen huhti-toukokuussa toteuttamaan ICT Feedback 2014 -tutkimukseen vastasi 1458 ICT-hankinnoista vastaavaa päättäjää ja asiantuntijaa yksityiseltä ja julkiselta sektorilta. Ohjelmistotoimittajat-ryhmää, jossa OpusCapita oli mukana, arvioi 444 vastaajaa.

Lue lisää tiedotteesta


OpusCapita osti norjalaisen kirjanpitoketjun
Taloustilanteen haasteet vaativat tehokasta myyntisaatavien hallintaa
ICT-päättäjät ja asiantuntijat: OpusCapita Suomen arvostetuimpia ohjelmistotaloja
Talouselämän ja OpusCapitan seminaarissa: Rohkea ottaa prosessihyödyt ja robotit