OpusCapita osti norjalaisen kirjanpitoketjun

NorianNorjalainen kirjanpidon ulkoistusyhtiö Norian Group on nyt osa OpusCapitaa. Yritysoston myötä OpusCapita nousi yhdeksi Norjan merkittävimmistä kirjanpitopalveluiden tarjoajista ja keskeiseksi kirjanpidon ulkoistusyhtiöksi.

Yritysoston myötä myös OpusCapitan asema johtavana pohjoismaisena palveluntarjoajana vahvistui ja edellytykset palveluiden tarjoamiselle pk-yrityksille kasvavat. Norianilla on kahdeksan toimipistettä Norjassa ja 160 työntekijää Norjassa, Ruotsissa ja Liettuassa.

Norian on jännittävä ja nykyaikainen kirjanpitoyhtiö. Se on teknologinen edelläkävijä ja hyödyntää nearshoring-toimintamallia. Tämä sopii hyvin strategiseen visioomme ja vahvistaa alan osaamistamme”, kertoo Heikki Länsisyrjä, OpusCapitan toimitusjohtaja. ”Tuotteidemme, palvelujemme ja olemassa olevien asiakaskuntiemme välillä on paljon synergiaa. Lisäksi OpusCapitan asiakaskunta laajenee 1400 uudella asiakkaalla.”

Yritysoston tavoitteena on luoda uusia talousprosessien standardeja. Yhdeksässä Euroopan maassa toimivalla OpusCapitalla on vahva visio ja osaaminen talousprosessien tuottamisessa sekä ulkoistettuina että palveluina. Norian Group puolestaan on pyrkinyt määrittelemään kirjanpidon uudelleen luomalla uutta, ainutlaatuista arvontarjontaa erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille.


OpusCapita osti norjalaisen kirjanpitoketjun
Taloustilanteen haasteet vaativat tehokasta myyntisaatavien hallintaa
ICT-päättäjät ja asiantuntijat: OpusCapita Suomen arvostetuimpia ohjelmistotaloja
Talouselämän ja OpusCapitan seminaarissa: Rohkea ottaa prosessihyödyt ja robotit