Todistettu OpusCapitan tilaisuudessa: Globaalille payment factorylle on tilausta

Casino Payment Factory Event 12112014 MODYritykset hakevat nyt aktiivisesti tarpeidensa mukaista globaalia payment factory  -ratkaisua kansainväliseen kassanhallintaan. Tämä tuli selväksi OpusCapitan asiakastilaisuudessa marraskuussa Helsingissä, kun parikymmentä talouspäättäjää Suomen kansainvälisistä kärkiyrityksistä oli paikalla kuulemassa edelläkävijäprojektin vaiheista tilaajan näkökulmasta ja sparraamassa omia näkemyksiään. Osallistujat edustivat noin 50 miljardin euron liikevaihtoa ja yhteensä noin 150 000 työpaikkaa.

OpusCapitan payment factory -konsepti kansainväliseen liiketoimintaan yhdistää OpusCapitan kassavirtojen hallinnan ja Swiftin Alliance Lite2 -palvelun tarjoamat globaalit pankkiyhteydet yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi.  Ratkaisu on ensimmäinen ja ainoa laatuaan Pohjoismaissa ja koko Pohjoisessa Euroopassa.

Pohjoismainen, neljällä mantereella toimiva yritys kertoi, millaisen payment factory -ratkaisun se rakensi OpusCapitan ja Swiftin kanssa kassanhallintaan fuusiotilanteessa. Tuloksena on tämän hetken kenties edistyksellisin globaali payment factory.

Sallinen Jukka 3 MOD–Yksi merkittävä syy yritysten aktivoitumiseen ovat epäilemättä uudet payment factory -konseptit.  Ketterien ja tehokkaiden ratkaisujen ansiosta yritysten on vihdoinkin mahdollista hallita globaalit kassavirrat ja pankkiyhteydet keskitetysti yhdellä ainoalla järjestelmällä, ja vielä järkevin kustannuksin, sanoo Jukka Sallinen OpusCapitasta.

– Tällaista ratkaisua on yrityksissä odotettu. Nyt kun se nyt on saatavissa, kiinnostus on odotustemme mukaisesti suuri ja useita ratkaisuja toteutetaan parhaillaan.  Myös OpusCapitan toteuttamien suorien pohjoismaisiin pankkiyhteyksiin perustuvien payment factoryiden ympärillä on vilkasta, Sallinen sanoo.

– Tilaisuutemme Helsingissä oli ilmeisen onnistunut. Tarkoitus on saada yhtä vaikuttava talouspäättäjien ryhmä koolle kiinnostavan teeman ympärille seuraavaksi Tukholmassa ja Oslossa.  

Lisätietoja OpusCapitan payment factory -ratkaisuista:

Jukka Sallinen, Solution Owner, Payment Manager

Puh. +358 40 590 6144, jukka.sallinen@opuscapita.com

Lue myös uutinen Swift-pankkiyhteyksistä!


Todistettu OpusCapitan tilaisuudessa: Globaalille payment factorylle on tilausta
Toyotan ja OpusCapitan yhteinen tavoite: lisää prosessitehoa