Tuore yrityskuvatutkimus: OpusCapita ICT-alan kokonaistoimittajana kärkiryhmässä

Paula Carlstedt 2 854 2Organisaatioiden ICT-hankinnoista päättävät johtajat ja asiantuntijat pitävät OpusCapitan vahvuuksina ammattitaitoa ja asiantuntemusta sekä kokonaisuuden hallintaa. Tämä käy ilmi Taloustutkimuksen tuoreesta yrityskuvatutkimuksesta, jonka mukaan OpusCapita on Suomen arvostetuimpien ja tunnetuimpien ICT-alan järjestelmä- ja kokonaistoimittajien joukossa.

Kaikkiaan tutkitun 25 järjestelmä- ja kokonaistoimittajan joukossa OpusCapita oli arvostukseltaan kuudenneksi paras, ja sijoittui yrityksen ja arvostuksen suhteen yritysten parhaaseen neljännekseen. Muita tutkittuja yrityksiä olivat mm. Accenture, Canon, Enfo, Fujitsu Finland, Hewlett-Packard, IBM Finland ja Tieto.

Kun vertaillaan erikseen taloushallinnon järjestelmiä toimittavia yrityksiä, OpusCapita on imagoltaan paras sekä yleisarvosanalla mitattuna että kahdeksalle yrityskuvan kannalta tärkeälle osa-alueelle annettujen arvioiden perusteella.

– Tulos on erittäin hieno kaltaisellemme erikoistuneelle suomalaiselle toimijalle. Hyvin tehty työ on nostanut meidät kärkeen kovassa seurassa. Erityisen ilahduttava on omalta asiakaskunnalta saatu hyvä yleisarvosana, joka oli paras vertailuryhmässämme. Se vahvistaa, että olemme tehneet oikeita asioita oikealla tavalla yritysten talousprosessien haasteiden ratkaisemiseksi, OpusCapitan Suomen maajohtaja Paula Carlstedt sanoo.

Vastaajat antoivat OpusCapitalle hyvän arvion ammattitaidon ja asiantuntemuksen sekä kokonaisuuden hallinnan lisäksi tuotteiden suorituskyvystä ja toimivuudesta sekä asiakkaiden tarpeiden ymmärtämisestä.

Taloustutkimus Oy:n ICT Feedback -yrityskuvatutkimus toteutettiin tämän vuoden maalis-huhtikuussa. Laajaan kyselytutkimukseen osallistui 1374 ICT-hankinnoista päättävää johtajaa ja asiantuntijaa yksityiseltä ja julkiselta sektorilta. Yrityksiä arvioitiin tutkimuksessa neljän eri tuote- tai palveluryhmän toimittajina. Järjestelmä-/kokonaistoimittajat-ryhmää, jossa OpusCapita oli mukana, arvioi 403 vastaajaa.


Tuore yrityskuvatutkimus: OpusCapita ICT-alan kokonaistoimittajana kärkiryhmässä
Täsmälääke toimistorutiineihin vapauttaa aikaa potilaalle
Uusi hankinnasta-maksuun -ratkaisu: automatisoitu ostokatalogi