Uusi hankinnasta-maksuun -ratkaisu: automatisoitu ostokatalogi

OstokatalogiOpusCapita vahvistaa palvelutarjontaa hankintatoimien alueella ja alkaa toimittaa asiakkailleen suomalaisen Back Office Services Oy:n (BOS) kehittämää, automatisoitua ostokatalogiratkaisua osana hankinnasta-maksuun kokonaisratkaisuaan.

-Tällä uudella ostokatalogilla voimme tuoda katalogipohjaiset sähköisen hankinnan ratkaisut keskisuurtenkin yritysasiakkaidemme ulottuville. Automatisoitujen hankintapalvelujen avulla yritykset voivat tehostaa tuntuvasti ostotoimintojaan ja karsia kustannuksia, kertoo Jouni Kirjola OpusCapitalta.

̶ Laajentamalla ratkaisuvalikoimaa huippulaadukkailla automatisoitujen sähköisen hankinnan ratkaisuilla, pystymme nyt täydentämään asiakkaille tarjoamaamme taloushallinnon kokonaisratkaisuvalikoimaa.

Automatisoidun hankintaratkaisun myötä yritykset voivat parantaa kulukontrollia ja varmistaa, että ostot tehdään sopimustoimittajalta ja sopimuksen mukaan. Samalla yritykset voivat hyödyntää itsepalvelutyökaluja ja lisätä hankintojen läpinäkyvyyttä ja kontrollia.

̶ Hankintaratkaisun automatisointi tarjoaa yrityksille kunnon harppauksen kohti sujuvaa hankinnan ja talouden välistä yhteistyötä, Kirjola kiteyttää.

Lue lisää organisaatioiden välisestä sähköisen kommunikaation palveluistamme.

Katso myös, mistä löytyy hankinnan ja taloushallinnon yhteinen kieli.


Tuore yrityskuvatutkimus: OpusCapita ICT-alan kokonaistoimittajana kärkiryhmässä
Täsmälääke toimistorutiineihin vapauttaa aikaa potilaalle
Uusi hankinnasta-maksuun -ratkaisu: automatisoitu ostokatalogi