Toimittajarahoitus - Miksi Treasuryn tulisi istua kuljettajan paikalla?

09. helmikuuta 2017

Mikä on yrityksellesi paras tapa rakentaa toimittajarahoitusohjelma, joka huomioi yrityksen muuttuvat tarpeet? Ja mitä se tarkoittaa yrityksen sisäisten sidosryhmien rahoituksen, talouden ja hankinnan kannalta?

Nykyaikainen teknologia mahdollistaa sen, että toimittajarahoituksen uudet ratkaisut kattavat useita eri liiketoiminnan tavoitteita. Nykypäivän negatiivinen korkomarkkina ja tiukentuneet luotonantovaatimukset merkitsevät että yritysten on löydettävä uusia tapoja rahoittaa, sijoittaa, ehkäistä riskejä ja muodostaa näiden ympärille KPI:t jotka palvelevat kaikkien etuja.

Tässä webinaarissa tarkastellaan miten voitte rakentaa ratkaisun, joka vastaa rahoituksen, talouden ja hankinnan haasteisiin muodostaen win-win-win-tilanteen myös ostajayrityksen sisällä.
Webinaari on tarkoitettu kaikille Toimittajarahoituksesta kiinnostuneille, mutta erityisesti Treasury ja Rahoitus päättäjille, jotka ovat harkitsemassa Toimittajarahoitusohjelman perustamista.

Watch Now Buttonfi

Kesto: 30 minuuttia
Puhujat: OpusCapita

Tapani 187X146

Tapani Oksala , Solution Manager. Tapani on Toimittajarahoituksen ja käyttöpääoman optimoinnin asiantuntija. Hänellä on pitkä kokemus hankinnasta maksuun -prosessin kehittämisestä sekä kansainvälisistä Payment Factory ratkaisuista ja pitänyt montaa eri roolia OpusCapitassa. Aiemmin urallaan hän työskenteli pitkään yrityspankissa.

Tuomas Unhola Opuscapita2

Tuomas Unhola, Head of Financing Product Line. Tuomas auttaa yrityksiä tehostamaan käyttöpääomaansa. Hänellä on seitsemän vuoden kokemus myynnistä ja liiketoiminnan kehityksestä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Ennen siirtymistään OpusCapitaan hän on työskennellyt yrityspankissa ja konsulttina.

Katso myös toinen Toimittajarahoitus webinaarimme:
Toimittajarahoitus- Mitä se tarjoaa Hankinnalle?